Luontolaulukurssit

Omaa aikaa ・ Luonnon rauhaa ・ Laulun taikaa

Sisältö
Luontolaulun kurssilla syvennytään luonnon, äänen ja musiikin yhteyteen ennen ja nyt. Luonnollisen äänenkäytön harjoitteet rentouttavat ja inspiroivat. Tutustumme luonnon akustiikkaan, kurkistamme historialliseen taustaan, teemme rentouttavia ja syventäviä harjoituksia, laulamme, keskustelemme ja inspiroidumme luonnosta ja musiikista.
Kurssit yhdistävät luonnon, äänen ja kehon hyvinvoinnin ilmaisun menetelmäksi, joka pitää sisällään luonnossa ja sisällä tehtäviä ääniharjoitteita, rentoutusharjoitteita sekä laulua ja lauluntekoa. Opit hyödyntämään luovan äänenkäytön ja luonnon voimavaroja ja saat työkaluja päivittäisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.
Kursseilla tutustutaan Luontolaulun kolmeen elementtiin:
Virittäytyminen tuo meidät lähemmäs luontokokemusta, rentouttaa ja auttaa keskittymään.
Hyräilyt ovat kehon ja mielen hoivaa hiljaisten äänien ja melodioiden kautta.
Kutsut ovat voimauttavaa sisäisen äänen esiin houkuttelua äänen, äänensävyjen ja metsän tarjoaman luonnon akustiikan avulla.
Sään salliessa käymme myös ulkona, varaa mukaan rento, kiristämätön asu ja ulkoilukamppeet.
Kenelle
Meillä kaikilla on ääni, keho joka soi. Luontolaulu sopii kenelle vain rauhoittumisen ja keskittymisen tueksi, omaksi iloksi, kurssin osaksi, kouluryhmille, virkistyspäiviin, matkailijaryhmille. Luontolaulu ei vaadi aiempaa musiikillista kokemusta.
Missä mennään
Luontolaulu sopii kurssin seuraksi sisätiloihin, hiljaisille luontoalueille, päivän päätteeksi kotisohvalle, takkatulen äärelle, esiintymislavan taakse, minne vain missä hiljainen rauhoittumisen hetki on tarpeen.
Järjestämme kursseja puolivälissä Helsinkiä ja Turkua sijaitsevalla Mustikkarinteen soivalla metsätilalla  sekä tilauksesta koko Suomen alueella.
Kenen kanssa
Ohjaaja Sanni Orasmaa on jazzlaulaja, korkeakoulutettu Green Care-ohjaaja sekä esiintymiskouluttaja, joka on ottanut opetustyössään askeleen ulos: Hän on siirtänyt äänenkäytön ja esiintymisen koulutusta luontoon. Sanni toimii tällä hetkellä oman yrityksen ohella Helsingin kaupunginteatterissa, Taideyliopistossa ja Münchenin musiikkikorkeakoulun lehtorina.
Tutustu Sannin kirjoihin Luonnon aika - Rentouttavia hetkiä luonnossa sekä Luontolaulu-Minunkin sisälläni soi. Molemmat kirjat ovat saatavilla kirjastoista ja kirjakaupoista ympäri Suomen.
Back to Top